PRI-therapie

In een maatwerktraject help ik je naar een vrij en gelukkig leven.

In ontspanning leven, zelfs al geloof je nu niet dat dit mogelijk is. Stop met twijfelen of terugtrekken en laat je helpen om te leren jouw pad te kiezen.

Met PRI therapie leer je je bewust te worden van het hier en nu waarmee jij je eigen regie terug krijgt!

Loskomen van alle problemen die je tegenkomt in je dagelijks leven. Los komen van alles wat je hebt meegemaakt tot nu toe. Los laten van al je blokkades in relaties, werk of in je studie(keuze).

Blokkades zijn het gevolg van negatieve ervaringen in je eerste levensjaren, wanneer je brein zich razendsnel ontwikkelt en zeer kwetsbaar is. Die negatieve ervaringen hebben nog steeds invloed op je dagelijks leven, zonder dat je je er bewust van bent.


Anina Mulder pri therapie en bewustzijncoaching

Door middel van PRI kun je leren hoe je jezelf kan bevrijden uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen zoals angst, somberheid, stress, boosheid en verslavingen.

In de PRI therapie beschouwen we dit als afweren die dienen als bescherming tegen pijn uit het verleden. Je leert hoe je je bewust kunt worden van oude pijn, zodat je niet langer verstrikt raakt in de afweren waarmee je de oude pijn probeert af te dekken. Je hebt iets gezien in je huidige omgeving die deze oude pijn heeft doen oprakelen, je leert het herkennen en omkeren, zodat je uiteindelijk vrij in het hier en nu kunt bewegen. Pas dan kun je zien hoe licht het leven nu is en hoe vrij je jezelf kunt bewegen.

leer het instrument toepassen

PRI leer ik je door middel van een instrument. Aan de hand van een concrete hulpvraag leer ik je dit instrument toepassen. Wanneer je dit toepassen beheerst kun je het voor alle andere problemen die je in je leven tegenkomt gebruiken.

Wat zeggen anderen over PRI-therapie

Meer informatie?

Direct aan de slag? Klik op de button om een afspraak te maken.

Ik leer je wat er nodig is om het bewustzijn in jouw leven te vergroten en help je bij je persoonlijke ontwikkeling. Het aantal sessies is afhankelijk van waar jouw vragen liggen en stemmen we samen af.

Per sessie €125

Per sessie 1 uur.

Met therapie ga je op zoek naar de oorzaak van waar je last van hebt. Coaching richt zich meer op het oplossen van waar je last van hebt, zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Vergelijk het met motorpech: ik kan je leren waarom de motor er mee ophoudt, of je kunt leren de motor weer aan de praat te krijgen.

Waarschijnlijk denk je dat we heel veel gaan graven in het verleden. Dat is niet de bedoeling. PRI-therapie richt zich voornamelijk op het heden. Ik leer jou zelf PRI toepassen met heldere stappen, zodat jij zelf een instrument in je rugzak hebt wat je kunt toepassen op het moment dat jij het nodig hebt. Dat vraagt wel commitment!

Wanneer je een werkgerelateerde vraag hebt, blijkt het heel goed mogelijk om een traject te laten vergoeden door je werkgever. Vraag hier gerust naar. Dan maak ik een offerte voor je werkgever. Hiervoor gelden zakelijke tarieven.

In veel gevallen zal je verzekeraar een deel van de kosten vergoeden. Dit hangt af van je polis. De vergoeding vindt dan plaats op basis van mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging NVPA en mijn registratie in de RBCZ, op basis van alternatieve zorg. Kijk hier voor de regelingen van de diverse verzekeraars.