Bewustzijnscoaching

Je leert de basisbeginselen
van de kunst van bewust leven.

Zekerder in het leven staan? Leer wat daar voor nodig is door bewustzijnscoaching.

Bewustzijnscoaching helpt je om vanuit je hoofd naar je hart te leven. Het helpt je om thuis te komen bij jezelf. De sleutel tot geluk zit in jezelf.

Loop je vast in je leven? Voel je je angstig, voel je je somber of heb je last van een burn-out? Of misschien heb je last van eet- of verslavingsproblematiek? Of voel je je wel oké, maar voel je diep van binnen dat er meer te halen is uit jouw leven?


Anina Mulder bewustzijnscoaching en PRI-therapie

Je bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. Wat is dat precies? En je vraagt je misschien af of dit je kan helpen om de sprankeling en passie van het leven te voelen.

Bij mij ben je op het juiste adres, ik kan je helpen bij de eerste stappen naar een bewuster leven. Dit zijn bewustzijnscoaching sessies helemaal afgestemd op jou. Het is een afwissend programma dat kan bestaan uit o.a. wandelcoaching (met mijn golden retrievers), paardencoaching, EssentieCoaching, het Vat van Zelfwaarding en PRI coaching.

zelfonderzoek

Door middel van zelfonderzoek kom je in steeds diepere lagen van jezelf en ga je je afweermechanismes herkennen. Hierdoor wordt je opener en krachtiger en meer afgestemd op wie jij echt van binnen bent. Op wat jij wilt doen in dit leven en hoe je dit kunt bereiken. Je merkt dat het je steeds beter lukt om je weerstanden te overwinnen. Het pad naar jouw vrijheid en levenskracht.

Wat zeggen anderen over Bewustzijnscoaching

Meer informatie?

Direct aan de slag? Klik op de button om een afspraak te maken.

Ik leer je wat er nodig is om het bewustzijn in jouw leven te vergroten en help je bij je persoonlijke ontwikkeling. Het aantal sessies is afhankelijk van waar jouw vragen liggen en stemmen we samen af.

Per sessie €125

Per sessie 1 uur.

Met therapie ga je op zoek naar de oorzaak van waar je last van hebt. Coaching richt zich meer op het oplossen van waar je last van hebt, zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Vergelijk het met motorpech: ik kan je leren waarom de motor er mee ophoudt, of je kunt leren de motor weer aan de praat te krijgen.

Wanneer je een werk gerelateerde coaching vraag hebt, blijkt het heel goed mogelijk om een traject te laten vergoeden door je werkgever. Vraag hier gerust naar. Dan maak ik een offerte voor je werkgever. Hiervoor gelden zakelijke tarieven.