Over Anina Mulder

Ik help jonge mensen met angsten, somberheid en/of stress om gelukkig en liefdevol in het leven te komen staan.

Hi lieve…..,

Jij staat aan de start van studie of werk of je bent ergens halverwege. Wat je daarbij tegenkomt bij jezelf blokkeert je op één of andere manier. Misschien heb je last van angsten, voel je je somber, lusteloos of zit je vol twijfels over welke stappen je wilt maken.

Ik heb ook veel geworsteld in mijn leven. Ik had met name veel last van angsten, een lage zelfwaardering en depressieve gevoelens. Mijn levensmotto was van kinds af aan dat ik door andere mensen te helpen gelukkig zou worden. Vanuit die intentie ben ik gestart met de HBO -V opleiding. Direct daarna heb ik een opleiding gevolg voor shiatsu therapeut en vervolgens een opleiding voor klassieke homeopathie. Na ruim 10 jaar als verpleegkundige op het consultatiebureau gewerkt te hebben, ben ik als re-integratiecoach en bedrijfsverpleegkundige gaan werken. Sinds 2008 heb ik een eigen bedrijf Essentie re-integratie waarin ik samen met een team van lieve collega’s mensen help bij het zoeken naar ander passend werk. Daarnaast vind ik het erg fijn om jonge mensen te helpen naar een gelukkig en liefdevol leven. Bij mij heeft het namelijk een halve eeuw gekost om blij wakker te worden en alles uit het leven te halen wat ik wil bereiken. Het bloed stroomt nu weer door mijn aderen, met het gevoel: ik leef!

“Liefde als stroming in jezelf en de ander. Vanuit deze verbondenheid begeleid ik je steeds weer terug naar het ‘nu’. We kunnen iedere dag weer opnieuw beginnen.”

Mijn uitgangspunt in de begeleiding is dat de ander zich op zijn gemak voelt. Ik creëer een veilige omgeving, waarin de ander vrij is om uit zijn of haar comfortzone te gaan en het zelfinzicht te verhogen. Kernwaarden in mijn begeleiding zijn liefde, verbinding en veiligheid. Mijn coachstijl is altijd vanuit een rustige energie en volledig aangesloten op de ander. Hierbij nodig ik je uit om d.m.v. zelfobservatie bij jezelf naar binnen te gaan om daar je ware zelf te ontmoeten.