Paardencoaching

Laat je in 5 sessies spiegelen door mijn
paarden en krijg inzichten over jezelf.

Paardencoaching is magisch!! Paarden liegen nooit, ze spreken altijd de waarheid.

Mijn eerste ponyrijles volgde ik op achtjarige leeftijd. Magisch vond ik dat! Ik geloofde nog in toverkracht. Dacht dat ik helemaal tot in het hoofd van mijn pony kon binnendringen en tegen hem kon zeggen wat hij moest doen. Inmiddels ben ik er achter dat deze toverkracht waar is. De verbinding tussen mens en paard is namelijk magisch! Met paardencoaching kun je dat beetje magie zelf ervaren.

Ook kun je het wellicht spannend vinden om direct met de paarden te werken. Je kunt natuurlijk ook eerst met bewustzijnscoaching meer vertrouwen opbouwen en op een later moment contact maken met de paarden.


Paardencoaching Anina Mulder

Paarden liegen niet, ze spreken altijd de waarheid. Er bestaat geen scheiding tussen wat een paard denkt en wat zijn lichaam uitdrukt. Mensen daarentegen kunnen bluffen, doen alsof en verschuilen zich soms. We leren te doen alsof we het leuk vinden om over koetjes en kalfjes te praten, we leren allerlei sociale spelletjes te spelen en ook om leugentjes om bestwil te vertellen. En meestal zijn we ons hier helemaal niet van bewust. Paarden kunnen je helpen om het onbewuste van jezelf naar boven te halen. Hoe magisch is dat??

Mijn paarden kunnen je helpen!

Bijvoorbeeld bij het opsporen van disbalans in je leven en hoe je hiermee omgaat, vaak onbewust. Als een disbalans in je leven of lichaam te lang duurt word je er ziek van. Samen met mijn paarden zoeken we jouw disbalans op, zodat je het kunt helen. Misschien heb je relatieproblemen, ervaar je veel angst, voel je jezelf vaak onzeker of ervaar je veel frustraties naar je werk of studie.

Een paard is een spiegel en laat haarfijn zien welke emoties er in jouw leven spelen. Het paard helpt je om zicht te krijgen op deze emoties. Hij brengt je als het ware in een diepere laag die je helpt om inzicht te krijgen in jezelf.

kom je dichter bij je essentie en kijk in jouw spieGel

Tijdens een paardencoaching traject onderzoeken we wat de patronen zijn die er voor gezorgd hebben dat je in een disbalans terecht bent gekomen, wat je zou willen veranderen en hoe je dat in het dagelijkse leven kan toepassen. Tevens is het een kennismaking met de eerste beginselen van PRI. Een instrument dat je kan helpen om zicht te krijgen op je afweren. PRI helpt je bij het oplossen van psychische problemen. Je leert op een heel praktische manier om te gaan met emoties, zoals irritatie, angst of onzekerheid. Met als resultaat dat je je nooit meer verloren hoeft te voelen of je af moet vragen hoe je je emoties kan overwinnen in het leven. Zo kun je je volledig open stellen voor al het goede dat het leven je te bieden heeft.

Wat zeggen anderen over Paardencoaching

Meer informatie?

Direct aan de slag? Klik op de button om een afspraak te maken.

Paardencoaching is niet gevaarlijk. Mijn paarden zijn streng geselecteerd op hun karakter en geschiktheid voor het spiegelen van mensen. Ook voor mensen die geen ervaring hebben met paarden.

Ik leer je wat er nodig is om het bewustzijn in jouw leven te vergroten en help je met je persoonlijke ontwikkeling. In 1 tot 2 sessies kunnen we al tot de essentie komen waar het bij jou om gaat.

Per sessie € 150.

Per sessie 1 uur.

Op de boerderij hebben we in totaal 14 paarden. Een groot aantal zijn dressuurpaarden en worden dagelijks getraind. Een aantal wat oudere paarden die we al jarenlang kennen zijn geschikt voor paardencoaching. We weten dus dat deze paarden heel betrouwbaar zijn.

Wanneer je een werk gerelateerde coaching vraag hebt, blijkt het heel goed mogelijk om een traject te laten vergoeden door je werkgever. Vraag hier gerust naar. Dan maak ik een offerte voor je werkgever. Hiervoor gelden zakelijke tarieven.